Veilig in Beeld

Veilig in Beeld is door Veilig in Beeld | Crisisbeheersing opgericht uit onze passie voor beeldend leren. Wij geloven dat als we protocollen richtlijnen en organisatie kunnen vertalen in beeld we veiligheidsbewustzijn toegankelijker, inzichtelijker en meer overzichtelijk kunnen maken.

Speels, dynamisch en vooral niet saai!

Organisaties hebben vaak een complexe structuur met enorm veel processen en protocollen. Wij hebben  een manier bedacht om de gehele veiligheid van je organisatie in kaart te brengen. Hiervoor is speciale software ontwikkeld om samen met jou Infographics op maat te kunnen maken die kunnen worden omgezet in een BNO toolkit of een op maat gemaakte digitale BNO voor jouw eigen organisatie.

Infographic

De Veilig in Beeld infographic is de opleidingstool van de toekomst voor jouw hele crisisorganisatie! Van evacuatie assistent, BHV-er, crisiscoördinator tot het crisisteam. Met deze tool maakt je jouw interne crisisorganisatie inzichtelijk en overzichtelijk voor iedereen binnen de organisatie. Je organisatie wordt op maat voor je in beeld gebracht en aangepast aan de hand van hoe het bedrijf er echt uitziet!

Jouw BNO Digitaal

De digitale versie van Veilig in Beeld infographic geeft de mogelijkheid om al je OTO materialen, toolkit, E-learning programma’s maar ook nog eens protocollen, crisisplannen, ontruimingsplannen te koppelen aan beeld. Per rol, per niveau en per functie wordt uitgesplitst wat ieders taak en verantwoordelijkheid is.

Jouw BNO Toolkit

Ten aanzien van alle disbalansen/ risico’s van de organisatie is een basis infographic beschikbaar. Deze biedt toegang tot alles wat je als sleutelfiguur moet weten, spelmateriaal dat door je gebruikt kan worden checklists, formats en de mogelijkheid om met de kaarten te spelen en zo meer inzicht te krijgen in jouw eigen organisatie. Iedere afbeelding staat voor een andere infographic.

Share This