Via ons merk Veilig in Beeld | Crisisbeheersing hebben we de mogelijkheid om uw veiligheidsorganisatie letterlijk in beeld te brengen.

Organisaties hebben vaak een complexe structuur met enorm veel processen en protocollen. Omdat Veilig in Beeld | Crisisbeheersing waarde hecht aan het behouden van inzicht en overzicht van deze grote hoeveelheden protocollen, hebben wij een manier bedacht om de gehele veiligheid van jouw bedrijf overzichtelijk in kaart te brengen en op een beeldende manier dit toegankelijk te maken. Hiervoor is speciale software ontwikkeld om samen met jou Infographics op maat te kunnen maken die kunnen worden omgezet in een BNO toolkit of een op maat gemaakte digitale BNO voor jouw eigen organisatie. 

Schep een duidelijk beeld

De Veilig in Beeld infographic kan speciaal voor jouw organisatie worden gemaakt! Zo wordt een duidelijk beeld gegeven van de te nemen stappen, het moment van opschalen en de rollen van verschillende personen. De infographic kan ook online voor je worden gemaakt, waardoor er ook online geoefend kan worden en de nodige documenten eenvoudig kunnen worden toegevoegd.

Maak het op maat

Behalve de infographic is het ook mogelijk om in overleg specifieke projecten of middelen te ontwikkelen voor jouw organisatie. Voorbeelden hiervan zijn: een veiligheidsweek (om het veiligheidsbewustzijn bij alle medewerkers te vergroten), het maken van een brochure, een video en/of spelmateriaal. Voor meer inspiratie kan je ook eens kijken bij de ervaringen van onze klanten.  

Overige diensten

Advies

Trainen

Share This