Infographic

Veilig in Beeld infographic

De Veilig in Beeld infographic is de opleidingstool van de toekomst voor je hele crisisorganisatie. Van evacuatie assistent, BHV-er, crisiscoördinator tot het crisisteam. Met deze tool maakt je jouw interne crisisorganisatie inzichtelijk en overzichtelijk voor iedereen binnen de organisatie. Jouw organisatie wordt op maat in beeld gebracht en aangepast aan de hand van hoe het bedrijf er echt uitziet!

Wij adviseren en begeleiden je bij de vaststelling van de inhoud van jouw eigen infographic en trainen de sleutelfiguren bij de invoering en toepassing van deze onderwijstool. Daarnaast kunnen wij je adviseren over de subsidie mogelijkheden voor de infographic.

Maak het overzichtelijk

Je kunt de infographic en de daarin gebruikte afbeeldingen gebruiken voor table-top meetings, workshops en onderdeel maken van jouw toolkit en het E-learning programma. De gehele organisatie is zo direct op de hoogte van wie welke rol en verantwoordelijkheid heeft in iedere fase van een crisissituatie. Het hele systeem van op- en afschaling wordt in één blik overzichtelijk weergeven.

Share This