Wat een jaar!

Het jaar is bijna voorbij en wat een jaar is het geweest. Vele onverwachtse crisissituaties hebben zich bij ons en onze klanten voorgedaan. COVID 19, de watersnoodramp in Limburg, branden binnen zorginstellingen en een toename van ongewenst gedrag. Om nog maar niet te spreken van de Doss aanvallen, cybercrime en in het laatste kwartaal de opkomst van de Omikron variant. Kortom, er is veel gevraagd van jullie en alle creativiteit is aangeboord.

Voor ons was het bijzonder om te merken dat onze klanten ons wisten te vinden en dat we binnen al deze reuring jullie mochten bijstaan. We hebben nieuwe programma’s, intervisie bijeenkomsten en ondersteunende materialen mogen ontwikkelen. Op social media hebben jullie ons ook niet gezien. Net als jullie veel te druk.

Bijzonder waren de spoedvragen midden in crisissituaties waarin we met elkaar op zoek gingen naar antwoorden, alles besproken werd, acute hulpvragen werden gesteld, handelingsverlegenheid werd benoemd en de moeilijke dilemma’s met elkaar werden besproken.

De zorgen zijn zeker niet weg, maar het in gesprek zijn met elkaar is zeer waardevol. We sluiten het jaar een tikkeltje overbelast af net als het engeltje. Het was enerverend en moeilijk maar ook mooi en hoopvol.

Op naar een nieuw jaar !!!

 

 

 

Share This