Jouw BNO Digitaal

De digitale versie van de infographic geeft de mogelijkheid om al jouw OTO materialen, toolkit, E-learning programma’s maar ook nog eens protocollen, crisisplannen, ontruimingsplannen te koppelen aan beeld. Per rol, per niveau en per functie wordt uitgesplitst wat ieders taak en verantwoordelijkheid is.

Je krijgt een inhoudsopgave die volledig uit beeld bestaat en zo alle benodigde informatie toegankelijk maakt vanaf één punt waardoor iedereen alles makkelijk kan vinden.

BNO Tool op maat

Je eigen beeldmateriaal, documenten, kwaliteitshandboek, filmmateriaal en leerhuis kunnen aan dit systeem worden gekoppeld. Al het materiaal dat je hebt kan uit de stoffige mappen worden gehaald en interactief in dit systeem toegankelijk worden gemaakt.

Met medewerking externe partijen

 

De tool wordt mede ondersteund door externe ketenpartners waardoor materiaal van o.a.: GHOR Nederland, het Calamiteiten Hospitaal en de NAZL onderdeel kunnen uitmaken van de BNOtool. Denk daar bij aan de OTO profiel kaarten, het zorgcontinuïteitsplan en het instructie filmmateriaal van de GHOR en het Calamiteiten Hospitaal.

De infographic voldoet aan het kwaliteitskader 2.0 van de NAZL.

Share This