De 8e disbalans | Veilig in beeld op TV

Op zondag 14 februari is Veilig in Beeld | Crisisbeheersing wederom te zien in het programma De Barometer op RTLZ. In deze uitzending wordt er ingegaan op de 8e disbalans: digitale veiligheid in de zorg. De digitale infrastructuur staat als risicofactor met stip op nummer één.

De bedreigingen komen meer en meer intern uit de organisatie waarbij ontwrichting van de digitale infrastructuur niet alleen meer veroorzaakt wordt door cybercrime, maar ook doordat er steeds meer verschillende systemen en applicaties, ieder met zijn eigen doel, aan elkaar gekoppeld worden. Samen met het de #NAZL en het  #DTC werken aan een programma om  inzicht en overzicht te geven en awareness over digitale veiligheid te vergroten.

In deze uitzending vertellen wij op welke manier wij deze 8e disbalans in beeld brengen, met behulp van taakkaarten, een Infographic en denkkaarten. De uitzending is te zien op zondag 14 februari om 10:00 uur bij RTLZ in het programma de Barometer. Het volledige uitzendschema vind je door hier te klikken.

Wil je meer weten over de 8e disbalans in de zorg? Neem dan gerust contact met ons op!

Met dank aan #Yealink #SamsungBusinessCenter, #easyofficeonline.

Share This