COVID-19 en Zorgcontinuiteit

Vandaag hebben we deel 2 van onze serie Webinars over de nasleep van het COVID-19 gedaan. Ditmaal over Zorgcontinuïteit.

Een hele actieve workshop met een leuke groep mensen die we vooral willen bedanken voor het delen van hun ervaringen en kennis.

In het kader van kennis delen zie hierboven de opname van het plenaire deel. Welke invloed heeft Covid 19 gehad op de Zorgcontinuïteit en hoe werkt dat naar de toekomst door. Een korte blik op onze visie daarover en inzicht in het doorvoeren van integrale veiligheid in je hele crisisorganisatie.

In deel twee van deze bijeenkomst hebben we gesproken over verschillende stellingen, de opzet van denk- en taakkaarten nieuwe stijl en het snel ophalen van informatie bij je stakeholders.

Mocht je interesse hebben in de opzet van de workshop in deel 2 laat ons dat dan weten.

We geven nog een Webinar in de Covid serie. Jullie kunnen je nog inschrijven! Maar wees wel snel want we zijn bijna vol!!

Deze webinar bieden we nog gratis aan.

Hieronder het programma en het onderwerp:
COVID-19 Opschalen na COVID-19 de tweede infectiegolf
Woensdag 17 juni van 10:00 – 11:30
Het zijn allemaal ondersteunende bijeenkomsten die kosteloos kunnen worden bijgewoond. Wil je meer weten over de inhoud of je alvast inschrijven klik hier.

 

Stakeholders ZC

Share This