Welkom!

Als management assistente is het mijn taak om het management te verlossen van diverse taken. Ik ben de spin in het web van de organisatie. Mijn naam is Loes van Es, en sinds maandag 1 april ben ik stagiair bij Veilig in Beeld | NuBNO. En nee, het is geen grap!

Mijn voornemen was al van jongs af aan om werkzaam te zijn bij een bedrijf wat echt iets betekent voor de maatschappij. Dit leerbedrijf voldoet volledig aan dit voornemen! Hoé ontzettend belangrijk is integrale veiligheid wel niet! Door middel van e-learningen, trainingen, workshops et cetera helpt Veilig in Beeld | NuBNO bedrijven bewuster om te gaan met de integrale veiligheid. Ze zorgt voor een optimale aanpak, enthousiaste medewerkers, creëert inzicht en overzicht in een bedrijfsnoodorganisatie en geeft kennis. Het gaat om veiligheidsbewustzijn.

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en ben ontzettend benieuwd naar wat deze stage mij brengen zal, en wat ik kan betekenen voor ieders veiligheid!

Mocht uw bedrijf een betere veiligheid voor medewerkers willen garanderen, of bent u gewoon op zoek naar informatie? Neem dan contact op met Veilig in Beeld | NuBNO: 033 200 79 70.

Hartelijke groet,

Loes van Es

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This