Ondersteuners Crisisteams

door | dec 14, 2018 | Trainingen | 0 Reacties

Inhoud
Tijdens deze training wordt gewerkt met tekeningen, praatplaten, praktische opdrachten en de Veilig in Beeld infographic.
Het Veilig in Beeld veiligheidsbalans model loopt als een groene draad door het programma. Hiermee wordt een nulmeting gemaakt en tijdens de dag worden je Verbondenheid en Bewustzijn ten aanzien van het crisisteam behandeld, geoefend en ervaren. Aan het eind van de dag weet je wat er goed gaat, wat je mist en wat je nodig hebt om je taak te kunnen vervullen.

De opleiding is zeer interactief met praktische informatie, tijd om ervaringen uit te wisselen en veel te oefenen ten aanzien van de interactie met het crisisteam en met de voorzitter in het bijzonder. Er wordt stilgestaan bij jouw specifieke rol en verantwoordelijkheid ten aanzien van je team met behulp van de infographic. Welke materialen gebruik je, hoe gebruik je die en hoe ondersteunt dat het team. Er wordt aandacht besteed aan de verbondenheid met oefeningen gebaseerd op het Zie, Hoor, Ken en Help elkaar principe. En er wordt ingegaan op de effecten van goed luisteren en de ondersteuning die je als logger/Plotter kunt bieden aan de voorzitter bij het handhaven van de vergaderdiscipline.
Vooraf aan de training kan een online basistraining van Veilig in Beeld worden gedaan. Deze training leert je alle basisprincipes, vaardigheden en vergadertechnieken die je als beginnend Logger Plotter nodig hebt om je taak te kunnen vervullen en is een uitstekende voorbereiding op deze verdiepingstraining. De training biedt oefenmateriaal en kan gebruikt worden als naslagwerk.

Doelgroep
De training is bedoeld voor Logger/Plotters die al een basistraining hebben gevolgd en/of de onlinetraining van Veilig in Beeld Loggers/plotters hebben gedaan.

Cursusduur
Twee dagdelen

Maximaal aantal deelnemers
12 deelnemers, de training kan incompany worden gegeven en op maat worden gemaakt.

Voor informatie mail naar:
info@veiliginbeeld.nl
Bel naar
06-36436016 of 06-15574676
Impressie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This